Ceață de securitate pentru orice tip de locuință sau afacere

Selectează mai jos Privat sau Business

Fie că ești proprietar de locuință, proprietar de afacere, manager de securitate sau consultant de securitate, noi avem soluții de securitate cu ceață care se potrivesc cerințelor tale. În doar câteva secunde, îţi putem proteja proprietatea împotriva spargerilor.

Protejează-ţi bunurile de valoare

Clienții care sunt în siguranță sunt clienți fericiți. Oferim soluții pentru o gamă largă de clienți. Tunurile noastre de ceață pot fi întâlnite în bănci, supermarketuri, magazine, instituții de învățământ, depozite, stații de alimentare carburanţi sau birouri, precum și în locuinţe particulare. Nici o încăpere nu este prea mare sau prea mică.

Pentru proprietarii de locuinţe, securitatea cu ceață oferă o protecție eficientă pentru acele bunuri care pot fi de neînlocuit, fie că este vorba de bijuterii de familie, fotografii, artă, mobilier sau orice alt obiect cu valoare sentimentală.

În special locuinţele particulare, magazinele exclusiviste și birourile, aleg o instalare ascunsă în spatele peretelui sau deasupra tavanului. O soluție elegantă care adaugă un element suplimentar de surpriză pentru hoț.