Rezervă o demonstrație

Îţi oferim la tine o demonstrație gratuită și fără obligaţii

Ceața de securitate PROTECT™ oprește hoţii în doar câteva secunde

Indiferent dacă ești o persoană privată sau proprietar de afaceri, la fel ca toată lumea, dorești să-ți protejezi valorile împotriva spargerilor și furturilor.

Doar dacă locuiești într-o cetate fortificată, nu poți împiedica spărgătorii să încerce să intre prin efracție. Cu toate acestea, cu Tunul de ceață PROTECT™, poți preveni ca bunurile şi valorile să îţi fie furate sau deterioarate.

Cum?

De obicei, un hoţ are nevoie de cca. 3 minute să intre în locuinţa ta, dar cu un Tun de ceață de la PROTECT™, hoțul va fi întâmpinat de un nor gros, alb și uscat de ceață, ceea ce îi va face imposibilă orientarea în locație – și prin urmare de a fura sau vandaliza bunurile de valoare sau interiorul.

Ceața albă de securitate rămâne în cameră suficient de mult timp ca echipajul de intervenţie sau poliția să ajungă la fața locului. Ceața de securitate este desigur complet inofensivă asupra corpului uman, animalelor, echipamentelor electronice și interiorului.

Rezervă o demonstrație gratuită

Rezervă o demonstrație gratuită și fără obligaţii, care să-ţi arate cum poate să protejeze ceața de securitate PROTECT™ bunurile de valoare. Indiferent dacă ai deja instalat sau dacă cauți un sistem de alarmă, Tunul de ceață PROTECT™ poate fi instalat împreună cu acesta.

Completează formularul din dreapta și lasă-ne să-ți arătăm fără obligaţii, cum te protejează Tunul de ceață pe tine şi valorile tale.