Project Description

STAŢII DE ALIMENTARE CARBURANŢI

Staţiile de alimentare sunt amplasate adesea în locuri izolate dar accesibile, astfel ele sunt vulnerabile la efracţie. Ţintele preferate sunt banii, ţigările şi alcoolul. Pagubele produse instalaţiilor nu sunt acoperite întotdeauna de asigurare. Ceaţa de securitate are un puternic efect preventiv, ajută la asigurarea de condiţii mai bune de muncă pentru personal.

În prezent, unele dintre cele mai mari companii petroliere din lume au instalat ceaţă de securitate şi s-a constatat o reducere semnificativă a evenimentelor de efracţie şi furt, precum şi a costurilor de asigurare.

Vezi produse
Vezi galeria video
PROTECT Romania este furnizor agreat pentru OMV Petrom Marketing în domeniul sistemelor de securitate cu ceaţă, instalând echipamente în staţiile noastre de distribuţie carburanţi.
Tunurile de ceaţă fabricate de compania daneză PROTECT A/S, furnizate de PROTECT Romania, au îndeplinit foarte bine condiţiile de calitate şi performanţă specifice OMV Petrom Marketing.
Având în vedere cele de mai sus recomandăm PROTECT Romania ca furnizor de sisteme de securitate cu ceaţă profesionale de înaltă calitate.
Narcis Bancilă, Director tehnic, OMV Petrom Marketing
Mulţumim PROTECT pentru instruirea instalatorului nostru de sisteme de alarmă, suportul tehnic precum şi participarea efectivă la punerea în funcţiune a primelor sisteme de securitate cu ceaţă comandate.
Compania instalatoare de sisteme de securitate, având cunoștințele tehnice corespunzătoare, a realizat independent următoarele instalări de tunuri de ceaţă.
Serviciile oferite de PROTECT au contribuit la ridicarea securităţii staţiilor noastre de alimentare carburanţi la un nivel superior.
Vă mulțumim!
Gábor Szép, Regional Security Manager of Western Hungary and Slovenia, MOL Group