Project Description

BIJUTIERI

Bijuteriile şi ceasurile sunt atractive pentru infractori, astfel bijutierii sunt vulnerabili la furturi şi jafuri. Mulţi asiguratori împărtăşesc acest punct de vedere şi insistă asupra instalării protecţiei cu ceaţă de securitate.

Sistemul de securitate cu ceaţă PROTECT este utilizat pentru protecţia împotriva spargerilor în afara orelor de program şi jafurilor în timpul programului.

Tunul de ceaţă PROTECT poate fi activat cu ajutorul unui buton de panică în cazul unui jaf.

Vezi produse
Vezi galeria video
Cu toate că magazinul nostru de bijuterii este dotat cu toate tipurile de sisteme de securitate prevăzute ca obligatorii de legislaţia în vigoare, am optat şi pentru instalarea unui tun de ceaţă PROTECT, deoarece ne asigură securitatea suplimentară pe care sistemele convenţionale nu le pot oferi şi, de asemenea, îmi asigură un somn liniştit.
Nagy Lakatos Carol, I.F.N. ND MARKET SRL (Bijuteria NOVA)
Urmare a efectuării analizei de risc pentru magazinul nostru de bijuterii conform legislaţiei în vigoare, pentru diminuarea riscului la securitatea fizică, odată cu instalarea sistemelor clasice de alarmă la efracţie şi supraveghere video, am decis şi integrarea unui sistem de securitate cu ceaţă.
Fodor Csaba, TALIZMAN SRL