Dragi instalatori, bine aţi venit la suport şi inspiraţie!

PROTECT – un succes în creştere

PROTECT este cel mai vândut sistem de securitate cu ceaţă şi liderul mondial din această industrie.

Comercializăm produsele noastre extrem de inovatoare prin intermediul distribuitorilor şi instalatorilor de sisteme de alarmă din peste 50 de ţări.

Vizionează videoclipul companiei noastre din galeria video şi află mai multe despre PROTECT.

Dorim să creăm relaţii de afaceri durabile şi fructuoase cu tine.

Modelul nostru de afaceri este cel mai de încredere din industria de securitate cu ceaţă. Relaţiile îndelungate cu instalatorii din întreaga lume dovedesc că strategia noastră funcţionează.

Te sprijinim în ceea ce priveşte instruirea şi suportul în vânzări şi marketing, instruire tehnică, e-learning, asistenţă telefonică şi livrări de încredere.

Mii de referinţe ale utilizatorilor finali

În fiecare zi, produsele noastre protejează bunurile şi valorile miilor de persoane fizice şi afaceri. Chiar şi unele dintre cele mai mari companii din lume.

Citeşte studiile de caz şi vezi multitudinea de referinţe.

Testate de laboratoare şi infractori din întreaga lume

Tunurile de ceaţă şi fluidul de ceaţă PROTECT au fost testate şi aprobate de către laboratoare independente din întreaga lume. Autorităţile recomandă acest tip de sistem de securitate.

Aprobarea este dată şi de afaceri şi proprietari de locuinţe din întreaga lume, inclusiv instalatori importanţi de sisteme de alarmă ca G4S, Stanley Security, Falck, ADT, Chubb, Securitas şi Nokas.

Colaborăm cu autorităţile

Avem o strânsă colaborare cu poliţia, asiguratorii şi serviciile de pompieri, dispunem de asigurare extinsă de răspundere.

Succesul tău este succesul nostru

Dorim ca instalatorii noştri să aibă succes, de aceea te ajutăm prin cursuri de instruire, suport tehnic, vânzări şi marketing.

Asistenţă telefonică

Asistenţă telefonică este oferită partenerilor şi instalatorilor PROTECT. Te ajutăm cu instalarea, configurarea, detectarea erorilor şi alte provocări tehnice.

Suport vânzări şi marketing

Te ajutăm cu caiete de sarcini, întâlniri de vânzări, demonstraţii, cursuri de vânzări şi negociere cu clienţii tăi. Îţi furnizăm materiale promoţionale pentru campaniile tale de vânzări, prezentări, târguri de specialitate, etc.

Fă cunoştinţă cu PROTECT

Suntem disponibili când ai nevoie de noi – online sau offline. Ne vei întâlni la târguri de specialitate, conferinţe, seminarii şi alte evenimente. Vei avea posibilitatea să vezi produsele şi să primeşti sfaturi şi trucuri de la colegii noştri de vânzări, ingineri şi tehnicieni.

Protejează-ţi clienţii – frumos şi uşor

În colaborare cu instalatorii de sisteme de alarmă din întreaga lume, PROTECT a dezvoltat o gamă largă de unelte şi ghiduri pentru tine, ca să furnizezi soluţia perfectă de securitate cu ceaţă.

Soluţii personalizate

Două încăperi nu sunt niciodată identice. Îţi oferim o gamă largă de sisteme de securitate cu ceaţă personalizate pentru nevoile clientului. Trebuie să abordăm trei aspecte importante la furnizarea unui sistem de securitate cu ceaţă: ce tip de produs, câte bucăţi precum şi locul de amplasare, pentru a putea să oferi clientului cea mai bună soluţie şi, prin urmare, securitatea optimă.

Ascuns sau vizibil

Cu ajutorul tunului de ceaţă PROTECT poţi oferi clienţilor tăi o protecţie cu ceaţă ascunsă deasupra tavanului sau în spatele unui perete, dacă construcţie încăperii permite această amplasare. Avem duze care se potrivesc oricăror nevoi şi un accesoriu de extensie pentru o mai mare flexibilitate.

Unelte simple de instalare

Punem la dispoziţia instalatorilor de sisteme de alarmă şabloane care economisesc timpul de manoperă şi reduc riscul de găurire incorectă.

De asemenea, punem la dispoziţie un instrument de ridicare care reduce timpul de execuţie atunci când tunul de ceaţă se instalează pe plafon.

Vizitează galeria video pentru o demonstraţie live.

Ghid rapid

Ghidul rapid PROTECT te va ajuta să începi, când instalezi şi setezi un sistem de securitate cu ceaţă. Notă: Acesta nu înlocuieşte manualul de instalare (livrat cu tunul de ceaţă) sau cursul tehnic obligatoriu.

Unelte inteligente

Ne îmbunătăţim continuu tehnologia pentru a îmbunătăţi sistemele noastre de securitate cu ceaţă şi pentru a permite să îţi livrăm cel mai bun sistem de securitate din lume. Pentru informaţii complete găseşti toate uneltele noastre inteligente la Produse.

IntelliSuite

PROTECT IntelliSuite este un software de diagnosticare, care oferă o imagine de ansamblu a volumului substanţial de date pentru tunului de ceaţă conectat, de exemplu:
• Starea actuală – de exemplu, durata de viaţă rămasă a acumulatorilor, etc.
• Raportul complet al evenimentelor/jurnal de evenimente
Acesta vă va oferi o serie de avantaje, cum ar fi instalări mai bune, mai uşor de depanat, documentaţie precisă, linie de asistenţă telefonică tehnică rapidă, şi prin urmare, un serviciu mult mai profesional pentru clienţii tăi.

IntelliBox/IntelliBox IP

Cu ajutorul unităţii de control PROTECT IntelliBox este mult mai uşoară instalarea, service-ul şi utilizarea de până la 16 tunuri de ceaţă într-un singur sistem. PROTECT IntelliBox a fost conceput pentru a uşura monitorizarea şi service-ul centralizat al sistemului, cablat sau wireless.

MultiCard

PROTECT MultiCard este un modul de extensie pentru utilizare în mai multe scopuri. Acesta face posibilă separarea semnalizării diferitelor condiţii de avarie. Aceasta economiseşte timp şi bani deoarece dispeceratul poate identifica corect avaria înainte de a trimite echipa tehnică pentru remedierea ei.
• Soluţie de protecţie la jaf simplă, uşoară şi de încredere sau soluţie de protecţie la efracţie.
• Definirea precisă a diferitelor stări de avarie şi mesaje tehnice.

PROTECT MultiCard este compatibil cu toate modelele de tunuri de ceaţă PROTECT şi poate fi montat în doar 10 secunde!

IPCard

Ai acces de la distanţă la tunul de ceaţă prin internet. Cu acest modul de extensie te poţi conecta la un tun de ceaţă prin internet şi poţi extinde semnificativ funcţionalităţile tunului de ceaţă PROTECT.

Produsul cel mai de încredere de pe piaţă – cu până la 5 ani garanţie

PROTECT este o companie cu capital danez, recunoscută pe plan internaţional pentru standardele înalte. Produsele din seria noastră “i” sunt produse de calitate marcate CE, conforme cu toate standardele actuale la nivel european (EN 50131-8) şi mondial (IEC 62642-8) şi sunt fabricate în conformitate cu ISO 9001:2008.

Tunul nostru de ceaţă şi fluidul de ceaţă a fost testat şi aprobat de către laboratoare de testare, acreditate şi independente din întreaga lume. Autorităţile recomandă acest tip de sistem de securitate. Am obţinut şi aprobarea recunoscută CNPP.

Standardul european EN 50131-8 este un standard care se adresează în primul rând securităţii instalatorilor de sisteme de alarmă şi utilizatorilor, instruirea instalatorilor de sisteme de alarmă, performanţa produsului şi semnalizarea prezenţei protecţiei cu ceaţă de securitate.

Poliţia şi asiguratorii consideră protecţia cu ceaţă de securitate ca un ajutor în eforturile de combatere a infracţionalităţii. Mulţi asiguratori solicită protecţia cu ceaţă de securitate pentru anumite tipuri de afaceri sau în cazul spargerilor repetate.

Garanţii

PROTECT A/S oferă o garanţie de 24 de luni pentru defectele şi deficienţele produselor noastre. Perioada de garanţie se calculează de la data la care produsul pleacă din fabrică.

Notă: Pentru majoritatea modelelor noastre de tunuri de ceaţă (cu excepţia Xtratus) poţi obţine 3 ani garanţie suplimentară prin completarea formularului online.

PROTECT A/S oferă o garanţie de 12 luni pentru echipamentele suplimentare, piese de schimb şi reparaţii.

Excepţii

Garanţia nu acoperă fluidul de ceaţă, acumulatorii, costurile de transport şi uzura normală.

Completează şi trimite formularul de garanţie

Contact

Contactează-ne în timpul orelor de program prin telefon sau completează formularul.

SUNĂ-NE
+4 0744 855 544

Formular de contact

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii