Sprijinim instalatorii noştri calificaţi PROTECT din întreaga lume!

Protejat în secunde

Îţi oferim posibilitatea de a comercializa şi instala cele mai bune produse de pe piaţă, pentru satisfacţia clienţilor tăi.

Vei primi sprijin, cursuri de instruire tehnice şi livrare locală de la partenerul/distribuitorul nostru naţional PROTECT.

Îţi oferim consultanţă tehnică şi programe de e-learning.

Ne pasă de afacerea ta

Scopul acestei pagini este de a oferi instalatorilor profesionişti o colecţie de instrumente precum şi accesul la informaţii despre ceaţa de securitate.

Comercializăm tunurile de ceaţă doar instalatorilor deoarece ştim că ai relaţii strânse cu utilizatorii finali. Te vom sprijini şi îndruma în domenii precum marketing, vânzări, caiete de sarcini, instalare şi service. Vei face parte dintr-o organizaţie reprezentativă la nivel mondial, care te va ţine continuu informat.

Vei beneficia de produsele şi sprijinul nostru

Ca “partener PROTECT în lupta împotriva infracţionalităţii” te vom sprijini şi îndruma pe parcursul întregului proces de marketing, vânzări, demonstraţii, dimensionare, instalare şi service. Instalatorii noştrii de încredere fac parte dintr-o puternică organizaţie globală unde împărtăşim experienţe legate de dezvoltare ale colegilor noştri din întreaga lume.

Nu uita că această pagină va fi actualizată continuu cu informaţii importante, aşadar marchează pagina pe calculatorul, tableta sau telefonul tău pentru a fi la curent cu noutăţile.

Contact

Sună-ne
+4 0744 855 544

Formular de contact

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii