Obţine trei ani garanţie gratuită

PROTECT este un produs danez de încredere şi de calitate superioară.

Tunul de ceaţă PROTECT se livrează cu 2 ani garanţie. Dacă completezi şi trimiţi formularul de garanţie de pe această pagină, vei adăuga 3 ani de garanţie tunului tău de ceaţă nou instalat, astfel garanţia se va extinde până la 5 ani!

*Opţiunea de garanţie suplimentară de 3 ani se aplică numai dacă înregistrezi online produsul imediat după ce sistemul a fost instalat. Data de început a perioadei de garanţie este data la care produsul pleacă din fabrică. Detalii suplimentare găseşti la secţiunea “Avertismente” din manualul de instalare care este livrat cu produsul.

*Opţiunea de garanţie suplimentară nu este valabilă pentru tunul de ceaţă Xtratus™.

Când este înregistrat produsul?

După ce dai click pe “Trimite formular” trebuie să aştepţi confirmarea pe ecran. Numai după ce primeşti această confirmare, produsul este înregistrat.

De asemenea, îţi trimitem un email de confirmare la adresa indicată în formular. Dacă nu primeşti mesajul de confirmare, îţi recomandăm să verifici şi folderul “junk mail” şi/sau filtrul de spam.

Formular de garanţie

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 majusculă şi 11 cifre, de ex. A12345678910. Numerele de serie multiple pot fi introduse dând click pe butonul "+".

IMPORTANT: Modelul Xtratus nu are opţiunea de garanţie suplimentară, prin urmare nu poate fi înregistrat în acest formular.

Instalat la:

Instalat de / livrat de:

Pentru a trimite, dă click pe Trimitere formular şi îţi vom trimite un email de confirmare.

Trimite confirmarea şi la o altă adresă de email, suplimentar faţă de cea de mai sus.