Protejează-ţi afacerea!

Protejat în secunde

Noul tău tun de ceaţă se va activa imediat la o spargere.

Ceaţa cu densitate mare umple încăperea şi sperie infractorii în secunde.

Nimic nu este furat, nu îi vei mai vedea din nou pe intruşi.

Ceaţa de securitate PROTECT opreşte hoţii în secunde

Toate afacerile, mici sau mari, au instalate sisteme de alarmare la efracţie pentru a-şi proteja bunurile. Cu toate acestea, indiferent de măsurile de securitate pe care le iei, nu poţi împiedica o tentativă de spargere. Numai un sistem de securitate cu ceaţă PROTECT va împiedica ca bunurile de valoare să îţi fie furate sau distruse.

Cum?

Odată intraţi în interiorul proprietăţii tale, hoţii mai mult ca sigur vor fura bunurile de valoare în cazul în care eşti protejat doar cu un sistem de alarmare la efracţie. Dar tunul de ceaţă PROTECT va umple încăperea cu ceaţă densă făcând imposibil ca infractorii să vadă sau să fure ceva, suficient de mult timp ca echipajul de intervenţie sau poliţia să sosească. Ceaţa este complet inofensivă şi nu va provoca daune!

Concept flexibil pentru afaceri

Sistemul de securitate cu ceaţă PROTECT dispune de o gamă de modele de tunuri de ceaţă concepute pentru a proteja toate tipurile de afaceri – în ceea ce priveşte aspectul şi capacitatea. Majoritatea modelelor pot fi montate ascuns în spatele peretelui sau deasupra tavanului.

Sistemul de securitate cu ceaţă PROTECT a fost testat şi probat la nivel mondial, iar în prezent suntem lideri mondiali de piaţă în industria de securitate cu ceaţă. Aşadar îţi garantăm că vei face o investiţie profitabilă.

Vezi studiile de caz din galeria video.

  • Opreşte efracţia, furtul, jaful şi vandalismul
  • Îţi asigură linişte sufletească
  • Reduce pierderile
  • Riscul scăzut asigură prime de asigurare mai mici
  • Recomandat de poliţie şi asiguratori
  • Ceaţa inofensivă nu va lăsa urme
  • Nu ai nevoie de alte sisteme de alarmă sau echipamente de securitate

Contact

Sună-ne
+4 0744 855 544

Formular de contact

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii